Zorg voor een stralende huid met de juiste skincare

Heb jij last van een onrustige huid, beginnende rimpeltjes of juist een hele droge huid? Wat jouw huidprobleem ook is, met de juiste skincare producten kun je er wat aan doen. Het belangrijkste daarbij is dat je voor het juiste merk kiest, want niet alle merken maken skincare producten van goede kwaliteit. Let daarbij op de ingrediënten van de producten. Deze moeten zoveel mogelijk natuurlijk zijn, en het beter als er geen alcohol in zit, want dat droogt de huid erg uit en doodt de natuurlijke bacteriën die je huid juist nodig heeft.

Hoe verzorg je een te droge huid?

Heb jij gauw last van schilfertjes en voelt je huid trekkerig aan? Veel mensen hebben dat in de winter, maar er is iets aan te doen. Ten eerste is het belangrijk dat je veel water drinkt. Hoe beter je gehydrateerd bent, hoe minder droog je huid zal worden. Daarna kun je kiezen voor de luxe producten van VIVE huidtherapie. Daar hebben ze namelijk een lijn die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een droge huid. Deze voorziet je huid van een flinke lading vocht, maar ook de juiste voedingsstoffen waardoor deze minder trekkerig wordt en meer elastisch. Merk je dat je huid vooral in de winter extra droog is? Breng dan gerust een extra laagje crème aan als je naar buiten gaat. Deze beschermt je huid tegen de koud, en voorkomt dat deze uitdroogt.

Hoe verzorg je een huid met acné?

Vrijwel elke tiener heeft een periode waarin hij/zij last heeft van acne, maar er zijn ook genoeg volwassenen die er onder te lijden hebben. Soms lijkt het zelfs alsof er niets aan te doen is, want ze hebben alles al geprobeerd. Met de juiste skincare van Vive huidtherapie kun je echter een stap in de goede richting zetten. Ze hebben namelijk ook een lijn acne producten, die speciaal is ontwikkeld voor de onrustige huid met veel pukkeltjes. De kunst van een acnébehandeling is dat je huid kalmeert, en dat er minder talg wordt aangemaakt. Veel mensen gaan daarom hun huid juist uitdrogen, maar het tegenstelde werkt juist. Als jij je huid super goed hydrateert heeft je huid minder behoefte om talg aan te maken. Smeren met speciale acne producten dus! En niet vergeten om heel veel water te drinken, want daarmee voer je afvalstoffen af die ontstekingen in je huid kunnen veroorzaken.

Hoe ga je rimpels tegen?

Het derde probleem waar veel mensen tegenaan lopen is natuurlijk het krijgen van rimpels. Je kunt er in feite niet extreem veel aan doen, maar je kunt ze wel verzachten en deels voorkomen. Rimpels ontstaan het snelst in een droge huid. Het grootste geheim is dus hydratatie. In de ochtend en in de avond moet je een goede vocht inbrengende crème aanbrengen, en af en toe en olie gebruiken is ook erg goed. Argan olie bijvoorbeeld, staat erom bekend ontzettend goed te werken tegen rimpels. Breng het onder de nachtcrème aan voor een dubbele werking.

 

Geef een reactie