Je bekijkt nu Gezonder roken doe je zo

Gezonder roken doe je zo

Ben je een roker, maar wil je stoppen ermee? Stoppen met roken is niet makkelijk. Voor sommige mensen lukt het wel en bij andere niet. Roken is niet gezond, maar je kunt het wel gezond maken. De nieuwste technologie heeft elektrische sigaretten ontdekt. Door deze te roken, neem je geen giftige stoffen binnen en je kunt ook makkelijk stoppen met roken.

Liquid

De elektrische sigaret heeft tabakssmaak en nicotine erin. Maar ze zijn minder schadelijk voor de gezondheid en je kunt makkelijk gaan stoppen met roken. In vele gevallen stoppen mensen niet, want de tabakssmaak en nicotine er nog, maar dat is niet zo schadelijk als een echte sigaret. De damp die ontstaat door de liquid wordt ingeademd. De liquid bestaat uit verschillende smaken. Je mag zelf kiezen welke smaak aantrekkelijker is. Jouw omgeving heeft er ook meer plezier in dan de echte sigaretten rook. Want de elektrische sigaret ruikt heerlijk. e liquid kopen via Mr Joy is beter.

Gezondheid

Een elektrische sigaret is ook niet gezond, maar in mindere maten vergeleken met de echte sigaret. Maar de nicotine komt in mindere mate voor waardoor je uiteindelijk zult stoppen met roken. De elektrische sigaret bevat geen tabak dus het is nog makkelijker en nogal gezonder dan de echte sigaret.

Voordeel

De elektrische sigaret komt in verschillende smaken en formaten. Het is een nieuwe trend geworden. Deze sigaret vorm geen last voor je omgeving. Je hebt er pret mee en je lust voor sigaret wordt vervuld. Ja pret, omdat je aandacht trekt van vele met de rookwolk. In eerste instantie zou men niet denken dat het een sigaret is die ook nog lekker geurt. Het is makkelijk aan te maken. Je hoeft niet te vrezen dat je tanden beschadigd zullen raken.

Geef een reactie